La pressió dels veïns de la Llagosta contra una família conflictiva va fer que ahir els Mossos decidissin desallotjar-la i tapiar el pis on vivien. Una altra manifestació veïnal contra aquesta família va acabar dissabte a la tarda en aldarulls, tres detinguts i dos ferits, un veí i una agent dels Mossos.

Un cop acabada la concentració davant el pis ocupat per una família conflictiva -contra la qual hi ha diverses denúncies per furts, agressions físiques i problemes de convivència-, va començar una batalla campal amb llançament d'objectes, tot i la nombrosa presència policial.

Vídeos penjats a les xarxes socials mostren com membres de la família des del balcó de la casa i diversos veïns del barri s'intercanvien insults, escopinades i llançament creuat d'estris, com ara cadires, fustes, vidres i tamborets. Els tres arrestats estan acusats d'atemptat a l'autoritat, desordres i danys i és previst que passin a disposició judicial en les properes hores.

Fa uns dies, l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va demanar al conseller d'Interior, Miquel Buch, que es reforcés la presència policial al municipi, ja que l'arribada d'aquesta família havia generat «greus problemes de seguretat i convivència ciutadana». «El volum d'incidències és tan elevat que resulta pràcticament impossible de controlar», afirmava Sier-ra en la carta adreçada a Miquel Buch i penjada al seu compte de Facebook. Sierra també hi adjuntava la resposta de Buch. Segons l'alcalde de la Llagosta, en només un cap de setmana es van registrar 17 incidències relacionades amb membres d'aquesta família.