El nombre de morts relacionades amb l'impacte de Florence sobre la costa sud-est dels Estats Units ha pujat aquest diumenge a 13, mentre el cicló es segueix debilitant i s'ha degradat a depressió tropical, segons les autoritats locals.

Després que s'informés de la mort de cinc persones a causa del Florence aquest divendres, quan el cicló va tocar terra com a huracà de categoria 1 a Carolina del Sud dissabte, la xifra va augmentar fins a tretze.

Les noves víctimes relacionades indirectament amb Florence són un home i una dona que han mort per una intoxicació de monòxid de carboni per l'ús d'un generador elèctric en el seu habitatge al comtat de Horry, al Carolina del Sud. Una altra parella va morir quan es va incendiar la seva casa a Fayetteville, a Carolina del Nord, ha informat l'Oficina Forense de l'Estat.

Aquest dissabte, tres persones van morir al comtat de Duplin a causa de "riuades i basses d'aigua a les carreteres", segons informació de l'agutzil local, i aquest mateix dia es va conèixer que una dona va morir a Carolina del Sud després que el seu automòbil xoqués amb un arbre que havia caigut sobre la carretera.

Malgrat aquest progressiu debilitament a causa del seu allunyament de la costa, els experts del NHC alerten que Florence seguirà deixant "riuades i grans desbordaments de rius" en una "proporció significativa" a les Carolines.