Un nen de 6 anys de Sabadell i el seu pare van morir a la Catalu-nya Nord després que el vehicle on anaven es precipités per un barranc proper a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda. La mare va denunciar divendres davant dels Mossos d'Esquadra a Sabadell que la seva exparella no li havia entregat el fill, que tenien en custòdia compartida. La policia francesa va trobar el vehicle divendres a la tarda amb els dos cossos a dins. La investigació haurà de determinar les circumstàncies de les morts.

La mare del nen va presentar la denúncia davant dels Mossos d'Esquadra a Sabadell divendres a dos quarts de tres de la tarda. Un cop rebuda la denúncia, la policia catalana va fer les gestions per localitzar l'exparella i va posar en cerca el seu vehicle amb un avís al sistema informàtic interpolicial.

Pocs minuts després de les set de la tarda, la policia francesa va avisar que s'havia trobat el vehicle de l'exparella amb dues persones mortes a dins, que s'han acabat confirmant com el pare i el fill. Fonts de l'Oficina d'Informació Diplomàtica del ministeri d'Exteriors van confirmar que la policia francesa va comunicar al consolat espanyol a Perpinyà la trobada del vehicle amb dos ciutadans espa-nyols morts a dins. El cotxe es va precipitar a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda, a la zona coneguda com el Cap de Cervera, on hi ha un barranc d'uns 20 metres. La investigació haurà de concloure si el vehicle es va precipitar de manera accidental o intencionada.