Dos joves de 19 anys van morir ahir a la tarda en un accident de trànsit entre un turisme i un camió a l'autopista AP-7, al terme de Vallgorguina (Vallès Oriental), en el qual dos passatgers més de l'automòbil van quedar ferits, un d'ells greu, han informat avui fonts del Servei Català de Trànsit.

Els morts són el conductor del turisme i el passatger que anava assegut al davant, mentre que els ferits, de la mateixa edat que les víctimes mortals, viatjaven en els seients del darrere.

Els dos joves morts són X.P.F. i M.B.G. i tots dos residien a Granollers (Vallès Oriental). El jove amb ferides de gravetat va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, i el que va quedar ferit menys greu va ser portat a l'hospital de Granollers.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident, ocorregut al quilòmetre 114 de l'AP-7, a les 19.54 hores, en xocar el turisme i el camió per causes que encara s'estan investigant.

Com a conseqüència de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

L'autopista va quedar tallada inicialment en sentit Girona, causant retencions de quatre quilòmetres.