El jugador júnior del BM Granollers Martí Batallé i l'exjugador del club Xavier Pocurull van morir dilluns a la nit en un accident de trànsit després de topar amb el seu vehicle, en el qual hi anaven un altre jugador i un altre exjugador de base que van resultar ferits, contra un camió a l'AP-7, a l'altura de Vallgorguina. «Des del club BM Granollers volem expressar les nostres més sentides condolènces per la pèrdua aquesta nit de Martí Batallé i Xavier Pocurull, jugador i exjugador del club», va anunciar l'entitat.

En el mateix comunicat asseguren que comparteixen aquests «moments de dolor» amb les famílies i amics de les víctimes, i que ofereixen la seva «força i ànims de recuperació» a Pau Navarro i Óscar Oller, jugador del filial i exjugador del club, respectivament, que van resultar ferits en l'accident. Els dos finats ocupaven els seients del conductor i el copilot del vehicle quan van xocar contra un camió a l'AP-7, a l'altura de Vallgorguina, mentre que els dos ferits -hospitalizats- ocupaven els seients del darrere. A causa d'aquesta «tràgica notícia», el BM Granollers va anul·lar tota la seva activitat prevista per ahir i avui. Els Mossos investiguen les causes de l'accident, que va mobilitzar quatre patrulles de la policia catalana, quatre dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El Girona FC va apuntar en un comunicat que les víctimes i ferits eren aficionats del club que es dirigien en el moment de l'accident a Girona per presenciar el partit entre l'equip català i el Celta.