Un tiroteig a la petita localitat d'Aberdeen, a l'estat de Maryland (Estats Units), ha deixat "nombroses víctimes", segons informa l'oficina del xèrif del comtat de Harford, on es troba la localitat, sense que de moment hi hagi més detalls sobre el succés . La cadena CNN apunta a almenys tres morts i dos ferits. L'autora dels trets seria una dona.

"Podem confirmar que hi ha hagut un tiroteig a la zona del carrer Spesutia i el carrer Perryman. Múltiples víctimes. Si us plau eviteu la zona", ha indicat l'oficina del xèrif en el seu Twitter. Els fets s'han produït cap a les 9 h, hora local.

L'FBI de Baltimore, ciutat situada a uns 50 quilòmetres del lloc dels fets, ha anunciat que està ajudant a l'oficina del xèrif per neutralitzar un "tirador actiu".

Per la seva banda, el governador de l'estat, Larry Hogan, ha dit que està seguint de prop l'"horrible tiroteig a Aberdeen". "Les nostres oracions estan amb tots els afectats, inclosos els nostres equips d'emergència", ha afirmat, oferint el suport de l'estat de ser necessari.