Un home es va llançar ahir per la finestra d'un sisè pis d'un edifici de Màlaga amb una nena de sis anys i tots dos van morir com a conseqüència de l'impacte.

Els fets van tenir lloc ahir al matí i l'home, de 50 anys, era amic de la família de la nena. Segons la policia, l'home hauria tirat primer la nena al buit i després hauria saltat ell. Segons les primeres indagacions, el mort estava passant uns dies amb la família. En el moment del succés, el pare es disposava a portar les seves filles a l'escola quan l'home, que moments després havia de tornar a casa, va agafar una de les nenes i la va llançar per la finestra de l'habitatge al pati interior, i immediatament es va tirar ell.

Els agents investiguen si el difunt tenia algun trastorn mental, segons ha informat la Policia Nacional. Va ser abans de les 08.30 hores quan el telèfon 112 va rebre la primera de diverses trucades que alertaven de la caiguda d'un home i una menor a l'interior d'un recinte. De manera immediata, la sala del centre coordinador va activar l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries, al Cos Nacional de Policia i la Policia Local. Els sanitaris desplaçats fins al lloc van confirmar la mort de tots dos.