Nous efectius militars i dels diferents cossos policials i d'emergència s'han unit aquest matí a la recerca del nen de cinc anys de Manacor i de dos alemanys desapareguts dimarts a les riuades que van assolar la zona de Sant Llorenç i localitats limítrofes.

L'objectiu d'avui és doble: d'una banda localitzar el petit que va ser arrossegat per la torrentada a l'interior del cotxe on viatjava amb la seva mare, la farmacèutica de Manacor Joana Lliteras Planas, que va morir, i una germana de 7 anys, que va poder ser salvada de la riuada. També es busca un matrimoni alemany que va desaparèixer.

El cotxe de Lliteras circulava per la rotonda de sortida de Sant Llorenç cap a Son Carrio i va ser engolit per les aigües, segons informa Diario de Mallorca. La mare va poder posar fora de perill a la seva filla, que va ser salvada per un home, però ella i el seu nen van desaparèixer en la torrentada. La desaparició dels dos alemanys no es va saber fins ahir a la nit, quan les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat van saber, després d'una denúncia, que estaven il·localitzables.