La Guàrdia Civil investiga l'assassinat d'una nena acabada de néixer que va ser trobada al voltant de les 03:30 d'aquesta matinada a la planta de tractament de residus de Manises. Van ser els operaris de la selecció d'escombraries que van localitzar el cos sense vida de la nena sobre una de les cintes transportadores de selecció de residus.

Es tracta d'una nena, amb trets caucàsics (europeus),que encara conservava part del cordó umbilical i pesava uns 3 quilos. El Grup d'Homicidis de la Comandància de València està intentant establir en quin camió va poder arribar el nadó, que va ser llançada a un contenidor d'escombraries entre les 22.30 i les 00.30 de la nit. En principi, donat el moment i el lloc on va ser trobada es pressuposa que pot procedir d'un contenidor de l'àrea metropolitana de València o de la mateixa ciutat, de manera que s'haurà d'aclarir l'origen.

A hores d'ara, dos forenses estan practicant l'autòpsia a la menor a l'Institut de Medicina Legal de València per aclarir si va ser llançada amb vida al contenidor.

Aquest és el segon cop que es troba un nadó mort a les instal·lacions de la planta de residus de Manises. A la matinada del 26 de novembre de 2013, un treballador de la mateixa planta va trobar el cos sense vida d'un nen acabat de néixer també sobre la cinta transportadora. El cas segueix obert, ja que no es va poder determinar la identitat de la mare ni en quin punt exacte es van desfer del cos del nadó, que, com el d'aquesta matinada, havia nascut a terme i en perfecte estat de salut.