14 de octubre de 2018
14.10.2018

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | SANT JOAN DE VILATORRADA


ACS, Hochtief i Atlantia inscriuen les dues societats per invertir en Abertis

13.10.2018 | 23:44

Les dues societats que serviran per canalitzar les inversions d'ACS, de la seva filial alemanya Hochtief i de la italiana Atlantia a Abertis han quedat constituïdes amb la seva inscripció al Registre Mercantil, segons van assenyalar ahir fonts coneixedores de l'operació.

    Al principi s'havia comentat que seria una la societat de nova constitució a través de la qual ACS, Hochtief i Atlantia controlarien el grup de concessions Abertis.

    Ja a final de juliol, i amb motiu de la presentació de resultats, el conseller delegat d'ACS, Marcelino Fernández Verdes, va avançar que el tancament de la compra conjunta d'Abertis amb la italiana Atlantia tindria lloc «els propers mesos», i va indicar que l'operació podria completar-se entre el setembre i l'octubre d'enguany. A més, Fernández Verds va asse-nyalar que, mentre s'esperaven totes les autoritzacions, s'estava preparant la nova societat, i que també s'estava estudiant quina és l'estructura més adequada i analitzant quins permisos eren necessaris per al traspàs dels títols d'Abertis.

    La propera setmana, Atlantia i ACS tenen previst signar un acord per 10.000 milions d'euros per finançar l'OPA sobre Abertis amb una trentena d'entitats financeres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2019 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2018/19