Les pluges intenses derivades de l'exhuracà 'Leslie' han obligat a cancel·lar gairebé una trentena de vols de sortida de l'Aeroport de Barcelona-El Prat, segons ha informat AENA.

A més, les tempestes també han provocat retards a la majoria de sortides i arribades. Quatre dels vols programats entre les nou del vespre i la mitjanit han estat cancel·lats, concretament un que havia d'anar a Lisboa, un que havia d'anar a Màlaga i dos amb destinació a Ginebra de les companyies Vueling, EasyJet i TAP Portugal i Swiss. A més, en aquesta franja horària també s'han retardat una vintena de vols. Enaire ha informat que les pluges han obligat a espaiar els aterratges a l'Aeroport de Barcelona-El Prat "per seguretat".

L'ens gestor de navegació aèria espanyol ha detallat que la "situació és molt complicada per la meteorologia adversa al Mediterrani". Davant d'això, també s'ha esglaonat "el trànsit aeri en ruta".

Protecció Civil ha recomanat als usuaris que hagin de volar des de l'aeroport del Prat que consultin amb la seva aerolínia la situació del vol.