n La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les illes Balears, Catalina Cladera, va assegurar ahir al punt de comandament de Sant Llorenç que «no es deixarà de buscar el menor» de 5 anys desaparegut en els pròxims dies si no el poguessin localitzar durant l'operatiu d'avui per les «dificultats meteorològiques».

«De seguida que els vaixells puguin reprendre la feina, el treball al mar continuarà. La recerca d'avui es porta a terme amb mitjans especialitzats que poden determinar amb càlculs matemàtics la zona exacta en què hi hauria el menor en funció de com va la marea, com han anat transcorrent els dies o en funció del pis on vivia el menor. No deixarem de buscar-lo», va matisar la consellera en declaracions als mitjans.

Així mateix, Cladera va informar que l'operatiu de recerca el formen 300 efectius, la majoria en les tasques de localització del menor desaparegut a conseqüència de les inundacions catastròfiques que van afectar Sant Llorenç dimarts de la setmana passada.

D'aquests, 100 efectius estan restablint les entrades de la localitat i «ajudant a recuperar la normalitat de Sant Llorenç».