La justícia francesa investiga la mort d'un adolescent relacionada amb l'anomenat Momo Challenge, un "joc" viral que incita els joves a portar a terme "reptes" perillosos, han indicat les autoritats judicials.

La fiscalia de Rennes (oest) i la gendarmeria local investiguen les circumstàncies de la mort d'un adolescent de 14 anys, que va morir a casa dels seus pares en un poble prop de Rennes.

"Continua la investigació per determinar les circumstàncies del suïcidi" i decidir si cal qualificar-lo de "provocació al suïcidi de menors de 15 anys", va dir a l'AFP el fiscal de Rennes, Nicolas Jacquet. L'adolescent va ser trobat el cap de setmana penjat amb el cinturó d'un quimono a la seva habitació, va indicar la seva família a l'AFP.

Segons els seus pares, no s'havia suïcidat sinó que estava sota la influència del Momo Challenge, un "joc" que circula a través de WhatsApp.

Segons la família, alguns dels "reptes" ja havien deixat marques en el cos del jove. El 2017 la policia francesa va advertir del risc d'un fenomen similar, el Blue Whale Challenge, que incitava els joves a dur a terme diversos reptes cada vegada més perillosos durant 50 dies fins a l'última etapa, el suïcidi.