El jutjat té ja la identitat de l'home que va difondre la fotografia i dades personals de la víctima de 'la Manada' després que agents de la Unitat Central de Ciberdelinqüència de la Policia Nacional aconseguissin identificar-lo, han confirmat fonts policials.

Es tracta, segons publica la pàgina digital d'El Periódico, d'un home de 40 anys, que es fa dir Eric, resident a Barcelona, seguidor de la Legió i que va fer servir el wifi d'una veïna per connectar-se i humiliar la jove.

Les fonts policials han confirmat que aquest home va ser identificat fa molt de temps i que tot just comprovar que havia estat ell, els agents van informar el jutjat de Madrid que porta el cas dels resultats de les seves indagacions però no van detenir al sospitós.

El tribunal que va jutjar els fets ocorreguts durant els Sanfermines del 2016, no va incloure en la sentència cap dada personal de la jove que va ser agredida sexualment per cinc homes, als quals es va condemnar a 9 anys de presó.

Poc després de fer-se pública la sentència, la jove va denunciar la difusió de dades personals i missatges amenaçadors en mitjans de comunicació digitals i xarxes socials.