Les autoritats nord-americanes van trobar ahir dos paquets sospitosos remesos a l'exvicepresident Joe Biden i a l'actor Robert de Niro que se sumen als remesos en els últims dies a destacades figures demòcrates com l'expresident Barack Obama i l'antiga secretària d'Estat Hillary Clinton. Segons la NBC, el paquet dirigit a Biden va ser localitzat en una oficina postal a New Castle, a l'estat de Delaware. D'acord amb la cadena CNN, s'estava buscant el paquet, similar als anteriors, ja que se sabia que havia estat retornat perquè l'adreça no era correcta.

D'altra banda, segons la CNN, ahir va arribar un paquet sospitós, amb característiques similars a tots els anteriors, a l'oficina de l'empresa de producció de l'actor Robert de Niro a Nova York. En aquest cas, segons NBC, va ser un empleat de l'edifici el que va donar la veu d'alarma després de veure les notícies dels altres paquets.

Els paquets són tots similars i estan compostos per una canonada i cables. Tots, segons va explicar a la CNN l'agent del FBI Bryan Paarmann, encara que estan fets de forma rudimentària podrien esclatar simplement en ser manejats.