La Fiscalia demana quatre anys i deu mesos de presó per a un home per robar un entrepà en un forn de Barcelona. Els fets van produir-se el passat març i el ministeri públic demana una pena tan elevada perquè l'acusat va usar violència: emprar una llauna de refresc per obligar la dependenta a què li donés l'entrepà.

Els fets van passar el passat mes de març a Barcelona. L'home va ser detingut minuts després i va manifestar als Mossos d'Esquadra que havia trencat la llauna per fer-se talls en els braços per demostrar que tenia gana, cosa que realment va passar i del que hi ha fotografies.

Testimonis i acusat coincideixen que no hi va haver cap intent de robar els diners de la caixa o objectes del local de molt més valor que l'entrepà. No obstant això, la Fiscalia creu que els fets són constitutius d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i ús d'arma en establiments oberts al públic, i a més de la pena de presó demana que l'acusat pagui les costes del procediment i no es pugui presentar durant el mateix període com a candidat a qualsevol convocatòria electoral.