La Policia Local de Santa Coloma de Gramenet va detenir una quinzena de joves que estan acusats de cometre una agressió sexual a una noia al metro i apunyalar a continuació el seu acompa-nyant. L'agredit va haver de ser atès per una lesió lleu a l'Hospital de l'Esperit Sant, segons van explicar fonts policials.

Els fets es van produir cap a les sis de la matinada, quan els detinguts van assetjar presumptament la noia en un vagó de metro. Haurien consumat l'agressió fent tocaments a la víctima a l'ascensor de l'estació de Can Peixauet, segons va avançar la cadena Ser, que va afegir que els implicats són nois extutelats i menors d'origen magribí.

Fonts policials van confirmar que els sospitosos habiten una casa ocupada a Santa Coloma, on van ser detinguts ahir al matí, i van assenyalar que l'habitatge ha estat precintat. Les mateixes fonts van assegurar que la Policia Local de Santa Coloma ha arrestat els mateixos joves dues vegades en els últims 10 dies, involucrats en diversos presumptes robatoris amb violència.

Contagiats de sarna

La majoria d'ells s'ha contagiat de sarna, i tant la comissaria com vehicles policials han estat desinfectats en els últims dies del paràsit que provoca aquestes malalties. L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenent va explicar que l'acció conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Llocal va aconseguir capturar «tots els implicats» en l'agressió sexual.