Agents dels Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de Tarragona van detenir el 9 de novembre un home de 52 anys veí de l'Hospitalet de Llobregat que robava mòbils a dones que els guardaven a la bossa del cotxet dels seus fills. Se l'ha detingut com a presumpte autor de tres delictes de furt. El lladre aprofitava que les dones estaven comprant i que es despistaven per agafar els dispositius de les bosses. Els robatoris van ser entre el 27 d'agost i el 3 de novembre. Tenia antecedents per altres furts i ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

La investigació policial va començar el 27 d'agost a partir de la denúncia d'una dona, que va explicar que li havien robat el telèfon mentre comprava en una botiga de l'avinguda de Catalunya de Tarragona. Va deixar el mòbil a la bossa del cotxet i quan va voler agafar-lo de nou ja no hi era.

Els Mossos van rebre una segona denúncia per un fet similar, del 5 de setembre en una altra botiga de Tarragona. El tercer furt va ser el 3 de novembre, mentre la víctima i el seu fill estaven a una botiga del carrer Gasòmetre, amb una amiga. El lladre, fent veure com si parlés per telèfon, es va apropar al cotxet i va agafar el mòbil aprofitant un descuit.

Mirant les imatges, els agents van constatar que es tractava de la mateixa persona, tot i que no el tenien identificat. El passat divendres, però, tres membres del Grup de Delinqüència Urbana que feien tasques de seguretat ciutadana van veure un home que coincidia amb la descripció de l'autor dels fets. El van identificar i van comprovar que portava una bandolera i una bossa de paper com les que s'havien fet servir en dos dels furts, justament per amagar els mòbils robats.

El detingut, amb dos antecedents per furts a Barcelona i Vilafranca del Penedès, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.