Els Mossos d'Esquadra cobraran les hores extraordinàries un 21% més cares, igualant o superant el que cobren per les ordinàries, i es seguirà negociant l'increment a l'alça del preu, una reivindicació «lògica i legítima» segons el director general dels Mossos, Andreu Martínez. Aquesta és una de les 15 demandes que va fer el moviment MosS.O.S. en un document que va presentar en les primeres mobilitzacions, i que s'ha treballat a les reunions que hi ha hagut.Martínez ha explicat en finalitzar la quarta reunió del Consell de la Policia que de les 15 demandes, les que depenen directament del Departament d'Interior s'han fet avenços «més que destacables» i ara s'està «pràcticament complint amb el 100% dels compromisos assolits». No obstant això, ha dit que bona part dels acords estan vinculats a l'aprovació dels pressupostos, i que si es prorroguen caldrà «prioritzar».

El director general dels Mossos d'Esquadra ha explicat diversos punts que ha comentat als representants sindicals durant la reunió del Consell de la Policia que s'ha celebrat el matí d'aquest dilluns.

Martínez ha dit que han assumit el pagament de la darrera fase d'equipració amb el cos de Bombers, que ja està incorporat amb el pressupost del 2019. També s'ha abonat el dispositiu del 21 de desembre a la del mes d'octubre i el dispositiu Àgora el cobraran a la nòmina del mes de novembre, que significa uns 3,7 milions d'euros.

El director general dels Mossos ha dit que «tot va condicionat a la necessitat de disposar de pressupost» del Govern de la Generalitat, tant la convocatòria d'una nova promoció d'agents com l'equiparació amb els Bombers. En cas que es prorroguin els pressupostos ha exposat que «necessàriament» hauran de «prioritzar» quins elements tiren endavant.

Martínez ha explicat que no ha assistit cap representant del moviment MosS.O.S. al Consell de la Policia perquè les persones que hi assisteixen són les que van acordar els representants dels treballadors al mateix Consell de Policia.