Almenys quatre persones van morir ahir en un tiroteig que va tenir lloc a l'Hospital Mercy de Chicago. Entre les víctimes mortals hi ha un agent de policia. L'atacant va disparar al pàrquing de l'hospital contra la seva expromesa, Tamara O'Neal, una jove doctora que treballava al servei d'urgències d'aquest centre hospitalari.

Quan els agents de la policia van arribar al lloc dels fets, hi va haver un intercanvi de trets, i l'atacant va entrar a l'hospital, segons van relatar diversos testimonis que van presenciar els fets.

Una vegada va ser a dins, el tirador encara va matar dues persones més. Finalment, el mateix atacant va morir, encara que es desconeix si la seva mort va ser per un tret disparat per un dels agents de policia o per tret un autoinfligit.

Una usuària de Twitter va divulgar dos vídeos que haurien estat gravats dins del mateix hospital. En un dels vídeos es pot veure diversos policies avançant amb cautela amb les armes a la mà per un passadís de l'hospital i en un altre s'observa una reguera de sang per un dels passadissos del centre sanitari.