22 de novembre de 2018
22.11.2018
Regió7

El manresà Jordi Cruz manté les tres estrellesa l'ABaC de Barcelona

22.11.2018 | 00:04
El manresà Jordi Cruz manté les tres estrellesa l'ABaC de Barcelona

El xef manresà Jordi Cruz manté les tres estrelles Michelin, que és la màxima distinció de la guia, per al seu restaurant ABaC de Barcelona. A més, el famós cuiner conserva l'estrella de l'Angle, que abans era Món Sant Benet i ara està situat, com l'ABaC, a Barcelona. Per la seva banda, L'Ò, que va rellevar l'Angle a Sant Benet, manté l'estrella i és l'únic de la comarca del Bages que és al cel de la famosa guia vermella.

També a la Catalunya Central, conserven l'estrella els berguedans de L'Estany Clar (Cercs), Els Casals (Sagàs) i la fonda Sala d'Olost de Lluçanès.

En la gala d'anit a Lisboa, la nova aposta gastronòmica dels xefs Sergio i Javier Torres –batejada per ells mateixos com La Nau dels somnis– ha revalidat la confiança de la guia Michelin, que ha atorgat al restaurant dues estrelles, les mateixes que tenia el Dos Cielos abans de tancar. Amb tot, el gran protagonista de la nit va ser el Dani García Restaurant de Marbella, que va aconseguir la tercera estrella.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit