Una testimoni presencial ha explicat aquest dijous al jutjat que el policia nacional investigat per agredir el fotoperiodista Jordi Borràs li va donar cops de genoll al cap i li va immobilitzar el crani amb les seves cames mentre li donava cops de puny a la cara.

En canvi, no va veure Borràs colpejar el policia, tot i que aquest últim el va denunciar per suposadament haver-lo pegat primer. A més, ha dit que ella va arribar a passar "por" i no s'atrevia a intervenir en l'agressió perquè temia per la seva pròpia integritat física. No obstant, va dir a l'agent que parés de colpejar el fotògraf.

Fonts jurídiques de la defensa de Borràs han explicat que la dona es va acostar a la zona de l'agressió, al Barri Gòtic un vespre de juliol, quan va sentir crits i sorolls, però no va arribar a entendre quines paraules s'intercanviaven. Li va semblar que el policia, de paisà, tenia coneixements d'arts marcials, pel tipus de cops que donava i per la seva rapidesa, com si fos "un martell".

De fet, l'inspector va negar tenir coneixements d'arts marcials, i va dir que simplement tenia la formació que es dona a l'escola de policia. No obstant això, en una entrevista, el germà de l'inspector va explicar fa uns mesos que tots dos tenien molts coneixements d'arts marcials, i que fins i tot tenien previst obrir una acadèmia.

D'altra banda, també ha declarat com a testimoni un agent de la policia nacional que ha explicat que aquell dia va dinar amb l'inspector i només van prendre una copa en tota la tarda, cosa que descartaria qualsevol tipus d'intoxicació alcohòlica de l'inspector investigat.