28 de novembre de 2018
28.11.2018

Una dona de 92 anys, primera víctima mortal per atropellament d'un patinet elèctric a Catalunya

Dos joves que circulaven amb el vehicle van atropellar una anciana

28.11.2018 | 19:24
Primera mort per atropellament de patinet elèctric

Una anciana de 92 anys d'edat va morir a l'agost passat després de ser atropellada a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) per un patinet elèctric que conduïen dos joves, en el primer cas del qual es té constància a Espanya d'una víctima mortal envestida per aquest tipus de vehicles.

L'Ajuntament d'Esplugues ha informat aquest dimecres que la dona va ser atropellada a la Rambla del Carme d'Esplugues a l'agost passat i va morir pocs dies després en un centre hospitalari.

L'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, es va interessar per aquest accident durant les reunions de la Junta Local de Seguretat, en les quals els Mossos d'Esquadra la van informar que se seguia un procés judicial, a partir del qual ara s'ha destapat aquest cas.

Segons ha avançat el diari El País, el patinet circulava a poc més de 30 quilòmetres per hora, la velocitat habitual d'aquests vehicles i, després de rebre l'impacte, l'anciana va caure i el seu cap va copejar contra el terra, patint lesions que li causarien la mort pocs dies després.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit