La consellera de Cultura de la Generalitat, Laura Borràs, va afirmar ahir que el conseller d'Interior, Miquel Buch, l'havia informat que els Mossos d'Esquadra no l'estaven investigant encara que posteriorment va matisar que li havia dit que el cas estava sota secret de sumari i que la policia catalana actuava com a policia judicial.

En una entrevista de Rac1 recollida per Europa Press, va explicar ahir que no té cap notificació policial o judicial ni sap a què respon l'operació dels Mossos de dimarts al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) i la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

I va dir: «Només sé el que ha dit el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya: que no se m'està investigant. I el que em comenta el conseller d'Interior: que els Mossos no m'estan investigant».

Posteriorment, a través del seu compte de Twitter, va matisar que Buch només li havia dit que el cas està sota secret de sumari, que els Mossos actuaven com a policia judicial i que no tenia més informació.