07 de desembre de 2018
07.12.2018

Òmnium Cultural denuncia un nou atac a la seva seu de Barcelona

06.12.2018 | 23:32

Òmnium Cultural va denunciar que la matinada de dijous hi va tornar a haver un atac a la seva seu a Barcelona, situada al carrer de la Diputació. Segons explicaven ahir en un comunicat, els agressors van trencar el cartell de l'entitat que hi ha a la porta de la façana i es van enfilar al balcó per arrencar un dels murals amb la imatge de la campanya Crida per la Democràcia. Aquest és el segon atac que rep la seu d'Òmnium en pocs dies. El vicepresident de l'entitat, Marcel Mauri, va assegurar que continuaran «treballant per construir la república de tothom, on no hi pugui haver impunitat davant de l'extrema dreta que ataca seus d'una entitat cultural».

El 26 de novembre passat, la mateixa seu va aparèixer amb diverses esvàstiques pintades. També la matinada de dijous van aparèixer pintades a Lleida on es podia llegir «Òmnium nazis», segons va explicar l'entitat, que ahir ja havia denunciat els fets.

«Malgrat els atacs i la repressió, no ens cansarem de denunciar aquest Estat que, avui que fa 40 anys la Constitució, torna a demostrar que hi ha impunitat perquè passin fets com els d'avui», va dir Mauri, que va lamentar que la carta magna «no només no protegeix la ciutadania d'aquest país, sinó que empara la repressió».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit