El centenar de membres dels CDR que han tallat l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla durant més de 15 hores han acordat amb els Mossos d'Esquadra aixecar el bloqueig, segons han comunicat fonts properes als concentrats. Des del Departament d'Interior han confirmat que la via ja està oberta al trànsit en ambdós sentits.

Al voltant de les set del matí d'aquest diumenge, un grup de persones han tallat l'autopista per reclamar l'alliberament dels polítics processats per l'1-O i en règim de presó preventiva i per la implementació de la república. La circulació ha estat interrompuda des de llavors i els vehicles s'han desviat per la N-340. Durant la protesta s'han viscut moments de tensió entre un grup dels CDR i els conductors aturats.

En tota la jornada, els Mossos no han fet cap acció per intentar desallotjar els concentrats a la calçada de l'autopista. Fonts d'Interior han explicat que un grup d'interlocutors de la policia ha negociat durant tota la tarda amb els concentrats. Tot i haver decidit en assemblea que farien nit a l'autopista, els manifestats han acordat al final que marxarien abans de les dotze.