L'acció coordinada dels CDR per aixecar barreres de peatges en diversos punts de Catalunya durant l'operació tornada del pont de la Puríssima s'ha començat a dissoldre al voltant de dos quarts de nou del vespre d'aquest diumenge.

La situació està normalitzada a l'AP-7 a Girona Sud, a Martorell i a l'Hospitalet de l'Infant i a l'AP-2 a Soses i a les Borges Blanques després de la retirada dels grups de manifestants independentistes.

Cap a les nou del vespre el compte oficial de Twitter de CDR Catalunya ha donat per acabada l'acció, que també s'ha reproduït en punts de la C-16 a Manresa. En un missatge, el col·lectiu independentista "ha tornat a demostrar que estan preparats per acabar amb el Règim del 78 i els seus poders fàctics".

Els CDR han reivindicat a les xarxes socials que també han deixat passar sense pagar els vehicles en altres punts, com ara, a la C-16 a Manresa.

L'acció arriba després que un grup d'independentistes tallessin l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla durant més de quinze hores aquest dissabte.