Aquest dimarts al matí han apaergut diverses pintades amb simbologia independentista a nou seus del PSC i a la del PP a Badalona.

Així ho han explicat a través de diversos tuits el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, i el president del PP, Pablo Casado.

Illa ha anunciat que denunciaran davant dels Mossos d'Esquadra aquestes pintades a les seus socialistes de l'Hospitalet de Llobregat, Castelldefels, Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts (Barcelona), entre d'altres.

Aquestes pintades estan signades per Arran, l'organització juvenil vinculada a la CUP, i Endavant, un dels corrents dels cupaires, en què hi ha lemes com '21D: Tombem el règim', l'estelada, la falç i el martell, i un símbol feminista.

"La intolerància no fa més que animar-nos a seguir treballant dia a dia per aconseguir una Catalunya de tothom i per a tothom", ha defensat Illa.

Llaços grocs

En el cas de la seu del PP de Badalona, han aparegut llaços grocs pintats i lemes com 'Independència' i 'Lleials a l'1-O', però no estan signades per cap organització.

Casado ha traslladat el seu suport als "companys del PP de Badalona que veuen un dia més que els nous nois de la gasolina passegen a plaer sense que el Govern posi cap límit".

"Sánchez vol protegir el Consell de Ministres, qui protegeix els catalans de la kale borroka? Il·legalització dels CDR ja", ha sentenciat.