22 de desembre de 2018
22.12.2018

El president del Govern es reuneix amb Colau abans


del Consell de Ministres

La trobada, celebrada a l'hotel on s'allotjava Sánchez, va servir per acordar la celebració de la comissió bilateral Estat-Barcelona

21.12.2018 | 23:53

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va anunciar ahir que va acordar amb el president del Govern, Pedro Sánchez, reunir la comissió bilateral Estat-Barcelona, que no ho ha fet durant els anys de govern del PP.


La reunió entre Sánchez i Colau, la primera des que el socialista és president, es va dur a terme a primera hora del matí a l'hotel en el qual s'allotjava Sánchez, a prop de la Llotja de Mar. En una atenció a la premsa després de la reunió i abans del ple municipal, Colau va destacar el «to propositiu» del president i la seva voluntat d'«iniciar aquesta nova etapa de diàleg» i també d'aconseguir «acords concrets en tots els àmbits, respecte a la ciutat, respecte a les polítiques socials i també a la qüestió catalana».


Del contingut de la reunió, Colau va destacar que el president va comprendre «la necessitat de convocar la comissió bilateral amb l'Estat que preveu la Carta Municipal, perquè hi ha molts temes acumulats de drets socials, d'infraestructures i altres que fa massa anys que estan bloquejats o estancats». L'alcaldessa va explicar que Sánchez es va comprometre a demanar a la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, que l'organitzi.


De la seva banda, fonts del Govern espanyol van destacar que a la reunió entre Sánchez i Colau van parlar d'immigració i van comentar el canvi de nom de l'Aeroport del Prat. L'alcaldessa no es va referir a aquests dos temes en les seves declaracions als mitjans, en les quals també va destacar que el president es va comprometre a iniciar aviat el tràmit parlamentari del decret de modificació de la llei de lloguer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit