Un home de 41 anys ha passat a disposició judicial acusat d'agredir "brutalment" la seva parella al domicili de tots dos, al districte madrileny d'Usera. L'arrest es va produir el passat dia 30 de desembre a la tarda, quan els agents de la Policia Municipal de Madrid van ser alertats que s'estava produint una agressió per presumpta violència de gènere al carrer Raigras. Allà, la víctima els va relatar que havia estat retinguda dins l'habitatge i agredida pel seu company durant gairebé dotze hores.

Els fets es van produir quan una patrulla del districte d'Usera es va presentar a la zona i va comprovar que una dona de 44 anys baixava les escales plorant i amb els seus fills, de 8 i 10 anys.

Els agents van intentar parlar amb la víctima però en aquells instants es trobava en estat de xoc i no podia articular paraula. Posteriorment i ja a l'exterior de l'habitatge, la dona va relatar als policies que havia estat "brutalment" agredida per un home, la seva actual parella, que la va colpejar amb el pal d'una escombra d'alumini i li va clavar també puntades de peu quan era al terra.

També va indicar que l'arrestat va començar a agredir-la a la 1 de la matinada de diumenge passat i que la va confinar en una habitació per evitar que sortís de l'habitatge, cosa que va aconseguir posteriorment juntament amb els seus fills en un descuit de l'agressor.

Per la seva banda, fonts d'Emergències Madrid han assenyalat que el Samur-Protecció Civil va traslladar aquell dia a dona, que patia diversos politraumatismes, a l'Hospital 12 d'Octubre.