Els fets van ocórrer al voltant de les deu de la nit d'ahir, dia d'Any Nou. Un jove de 30 anys, la identitat de la qual no ha estat facilitada, es desplomava al balcó de la seva casa de Los Alcázares, Murcia. Estava mort. Els seus companys de pis van avisar a Emergències, però ja era tard. Només es va poder certificar la seva mort, indiquen fonts pròximes al cas.

Els testimonis van declarar que estaven prenent unes copes en el pis els tres junts i el noi i que, minuts abans de desmaiar-se, s'havia pres ell sol una ampolla de rom i dues llaunes de beguda energètica, tal com consta en les diligències practicades pels investigadors.

Llavors, prossegueixen els companys del difunt, va començar a sentir-se malament i va sortir al balcó, per a prendre l'aire. Allí va caure a terra. Els testimonis van alertar primer a un veí i després van demanar ajuda.

Una ambulància es va desplaçar a l'habitatge, tot i que els sanitaris, que van tractar de reanimar-lo, només van poder confirmar que el jove havia mort. Es va traslladar el cas a la Guàrdia Civil. A la casa es va traslladar una unitat de la Policia Judicial, així com un forense de guàrdia de l'Institut de Medicina Legal de la Regió.

El cos va ser traslladat al citat institut, per practicar-li la pertinent autòpsia que confirmi la causa de la mort.