El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, va dir ahir que espera que Ciutadans se sumi a la reunió que mantindrà el dimarts dia 8 amb el PP per avançar un acord sobre la Presidència de la Junta d'Andalusia.

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, va mantenir ahir una conversa telefònica amb el secretari general de Vox i es van amplaçar a mantenir una reunió dimarts que ve «per continuar desenvolupant els punts d'acord de cara a la investidura de Juanma Moreno» com a president de la Junta d'Andalusia. «Vox manté la seva voluntat de facilitar un canvi real a Andalusia i per això és un pas important seure a parlar. Esperem que Ciutadans també acudeixi a aquesta trobada», va comentar Ortega.

L'anunci de la reunió de dimarts es produeix després que el líder de Vox, Santiago Abascal, assegurés dijous passat, 3 de gener, que si el Partit Popular i Ciutadans volien obtenir el seu suport a la investidura de Juanma Moreno com a president de la Junta d'Andalusia haurien de seure a negociar mesures.