Una persona ha mort i dues més han resultat ferides per intoxicació de fum aquest dissabte a la tarda en un incendi d'habitatge en un bloc de deu plantes a La Llagosta (Vallès Oriental), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc ha començat al voltant de dos quarts de tres de la tarda a l'edifici situat a la Plaça Catalunya, número 5, de la localitat. Fins al lloc, s'hi han desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat. A més, dues persones més han hagut de ser ateses pel fum. Una d'elles és un agent de la Policia Local que ha hagut de ser traslladat a l'Hospital de Mollet, mentre que l'altre ha estat atès 'in situ'. Les flames han calcinat un dels pisos de la cinquena planta. El sinistre s'ha produït hores després que tres persones més perdessin la vida en un incendi en un bloc de deu plantes al barri de Sant Roc de Badalona.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, s'ha desplaçat fins a la Llagosta després de visitar Badalona arran del sinistre d'aquest matí en el bloc situat a l'Avinguda Marquès de Mont-roig, 244 del barri de Sant Roc de Badalona.

El bloc de La Llagosta té deu plantes amb quatre habitatges cada una. A més de treballar en el pis calcinat, els Bombers també han revisat la resta de domicilis per comprovar si han resultat afectats.

A més de les nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, també hi ha treballat la Policia Local, cinc unitats dels Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques i voluntaris de Protecció Civil.