Els dos vicepresidents del Govern d'Itàlia, Luigi Di Maio i Matteo Salvini, líders del antisistema Moviment Cinc Estrelles (M5S) i la ultradretana Lliga, respectivament, van expressar el seu suport als Armilles Grogues de França. Di Maio va ser qui més es va esplaiar sobre aquestes protestes al país veí i, en un article al seu bloc, va animar els Armilles Grogues a «no rendir-se», ja que «una nova Europa està naixent». «Tant a França com a Itàlia la política es manté sorda a les exigències dels ciutadans, exclosos de les decisions més importants que afecten el poble. El crit que s'eleva fort dels carrers francesos és en definitiva deixeu-nos participar», va dir.

Di Maio va recordar que l'«esperit» de les protestes a França és «el mateix» que va acabar derivant l'any 2009 en la fundació del Moviment Cinc Estrelles i va recordar als manifestants francesos que, encara que inicialment la política tradicional els atacava, ara han arribat al Govern.

Per part seva, Salvini, tradicionalment molt crític amb Macron, va mostrar el seu «suport als ciutadans de bé que protesten contra un president que governa contra el seu poble».