L'aeroport londinenc de Heathrow, el de més trànsit del Regne Unit, va suspendre breument les seves operacions per la suposada presència de drons a la zona. «Seguim treballant amb la Policia Metropolitana sobre les informacions sobre drons a Heathrow. Treballem amb Control de Trànsit Aeri i la Policia Metropolitana i hem reiniciat els enlairaments després d'una breu suspensió», va explicar l'aeroport a través d'un comunicat.

«Continuarem vigilant la situació i demanem disculpes a qualsevol que s'hagi vist afectat», va afegir l'aeroport a través del seu compte oficial a la xarxa social Twitter.

Aproximadament una hora abans, les autoritats de l'aeroport havien explicat que estaven «responent a l'albirament d'un dron» i que treballaven amb la Policia Metropolitana per evitar qualsevol amenaça per a la seguretat de les operacions.

«Com a mesura de precaució, hem aturat les sortides mentre investiguem. Ens disculpem davant els passatgers per qualsevol inconvenient que això pugui causar-los», van assenyalar.