El líder del PP, Pablo Casado, va criticar durament ahir el cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, a qui va definir com un «mentider» per dir ara que vol seguir al Palau de la Moncloa fins al 2020 tenint en compte que «es va comprometre a convocar eleccions poc després de la moció de censura». Encara més, Casado va retreure a Sánchez que busqui el suport dels independentistes per donar suport als pressupostos generals de l'Estat i que «vengui Espanya» als seus socis.

Aquesta és la resposta de Casado a Sánchez, que va afirmar dissabte des de Catalunya que la seva intenció era esgotar la legislatura. En un míting del PSC a Barcelona, el president del Govern va dir que Albert Rivera i Pablo Casado demanen eleccions però poden esperar «asseguts» perquè «fins al 2020» governaran els socialistes. A més, Sánchez va reclamar a totes les forces polítiques el suport a uns pressupostos «carregats de valors socials i de sentit comú».

A la presentació dels candidats del PP de Madrid, Isabel Díaz Ayuso i José Luis Martínez-Almeida, Casado va recalcar que l'«aliança de batasunos, podemistes i independentistes ha regalat el Govern a un irresponsable que ara, un cop més, decideix vendre Espanya per romandre en el poder unes setmanes o uns mesos més».

Segons Casado, hi ha un «mentider al Govern d'Espanya». «És molt dur sentir dir a una persona que és una mentidera», va exclamar, i va afegir que Sánchez «menteix impunement» perquè vol mantenir-se en el poder «encara que sigui retorçant les institucions» i intentant aprovar els comptes amb els que «volen trencar Espanya».

Encara més, Casado va subratllar que els comptes públics de Sánchez recullen pujades d'impostos per pagar una «campanya electoral de molts mesos», a fi que els seus socis «li segueixin donant respiració assistida».

El president del PP també va afirmar que Sánchez, amb els seus pressupostos, pretén «tornar al zapaterisme, apujar massivament els impostos i aprovar despeses absolutament irresponsables».