La vicepresidenta d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha assenyalat que el portaveu del PP al Senat, Ignacio Cosidó, ha d'assumir les seves responsabilitats per l'operació Kitchen. «Les sigles estan per sobre de les persones», ha assegurat sobre Cosidó, que llavors era director de la Policia Nacional.

Després de saber que el PP usava suposadament fons reservats del ministeri de l'Interior per eliminar de l'extresorer Luis Bárcenas proves que podrien perjudicar el partit, Levy ha mostrat el seu «rebuig» davant aquestes actituds.

«Si aquests actes han succeït, em sembla del tot repugnant, condemnable i no poden tenir cabuda sota les sigles del partit», ha subratllat en una entrevista a la Cadena SER.

Preguntada la dirigent popular si Cosidó hauria d'assumir les seves responsabilitats, Levy ha insistit que les sigles del PP han de ser per sobre de les persones.

«Cada un ha d'assumir la responsabilitat d'aquests fets, i pensar que les sigles estan per sobre de les persones», ha indicat.