Un jove de 18 anys, que havia estat detingut durant la matinada d'ahir per haver portat a terme un furt, va perdre la vida a la comissaria dels Mossos d'Esquadra situada a Ciutat Vella de Barcelona després de tenir una «indisposició», després de la qual va ser totalment impossible reanimar-lo, segons va assenyalar la policia catalana.

El jove, de 18 anys, de nacionalitat siriana i veí de Barcelona, era a les dependències policials de la comissaria del districte de Ciutat Vella perquè havia estat detingut de matinada per un furt al carrer Vistalegre de Barcelona. Poc després de les set del matí, el detingut va assegurar que es trobava malament i va ser traslladat al Centre d'Atenció Primària Pere Camps, on va rebre atenció mèdica.

Però minuts després d'haver tornat a la comissaria d'aquesta visita mèdica, el jove hauria patit una «indisposició», després de la qual els Mossos van iniciar ràpidament diverses maniobres de reanimació fins a l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Malgrat els intents també del SEM per poder-lo reanimar, finalment no va ser possible i només es va poder certificar la seva mort, segons van relatar els Mossos d'Esquadra.