21 de gener de 2019
21.01.2019

La foto de Quim Torra que ha encès l'esquerra independentista més radical

Allau de crítiques per la visita del President als estudiants tancats a la UdG

21.01.2019 | 17:35

El president de la Generalitat, Quim Torra, va visitar aquest diumenge els estudiants tancats des de la nit del dimecres en la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (UdG) després de les detencions per presumptes desordres en l'ocupació de les vies de l'AVE a Girona l'1 d'octubre. Alguns d'ells es van fotografiar amb el president i van compartir la imatge a través del compte de Twitter de La Forja Gironès.
La fotografia ha encès els ànims de molts dels activistes de la pròpia Forja i de militants de les organitzacions de l'esquerra indepedentista més radical, que consideren Torra com un representant de la "dreta" que no compleix amb el "mandat popular" de l'1-O, i que és el màxim responsable polític d'un cos policial (els Mossos) que han protagonitzat carregues i detencions contra joves independentistes.

El tuit ha rebut desenes de respostes, la majoria molt crítiques amb els joves que s'han fotografiat amb el president català. Aquí n'hi ha algunes mostres:Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit