Almenys sis persones han resultat ferides en les mobilitzacions dels taxistes d'aquest dilluns, entre elles tres agents dels Mossos d'Esquadra i un de la Guàrdia Civil. Els tres mossos tenen ferides lleus: un ha rebut un cop d'ampolla al cap i els altres dos tenen contusions. Tots tres estaven a les portes del Parc de la Ciutadella, on els antiavalots han impedit l'entrada d'un grup de taxistes, que volien arribar fins al Parlament. Pel que fa al guàrdia civil, ha resultat ferit quan els manifestants han trencat el cordó policial a l'entrada número 25 del Port de Barcelona. Ha caigut a terra i llavors ha rebut un cop a la nuca. L'agent ha sigut traslladat a un centre mèdic en les pròpies instal·lacions del port. La Guàrdia Civil ha obert diligències.

Els Mossos d'Esquadra han evitat aquest dilluns que els taxistes entrin al Parc de la Ciutadella per dirigir-se al Parlament. S'han viscut moments de tensió quan alguns conductors han intentat traspassar una de les entrades del parc, la que està situada a prop de l'Estació de França.

Agents antiavalots ho han impedit tirant-los enrere. Alguns taxistes es queixen de cops de porra. En veure que no podien accedir a la cambra, els manifestants, que són centenars, han decidit anar cap a la Ronda Litoral per tallar-la.A la manifestació hi eren presents taxistes del Bages.

Tensió entre Mossos i taxistes a les portes del Parc de la Ciutadella

Tensió entre Mossos i taxistes a les portes del Parc de la Ciutadella

La concentració ha començat al Departament d'Economia per després baixar per la Via Laietana cap al Parlament. Vestits amb armilles grogues, els taxistes s'han reunit a primera hora a Plaça Catalunya, des d'on han decidit anar davant de la conselleria d'Economia i, des d'allà, han iniciat una marxa cap al Parlament de Catalunya. Pel camí, han fet una assentada a Via Laietana.

Els taxistes han fet crides en contra del Govern, al que han acusat d'anar en contra de "la classe treballadora" i d'estar a favor de "les multinacionals" i han demanat a la ciutadania que s'uneixi "a la protesta".