Cinc persones van morir i dues van resultar ferides en el xoc en vol entre un helicòpter i una avioneta turística a la zona de la glacera de Rutor, als Alps italians, segons van informar fonts del Socors Alpí de la Vall d'Aosta. El portaveu del Socors Alpí, Tiziano Trevisan, va confirmar l'accident entre l'helicòpter i una avioneta dedicada al turisme a la glacera de Rutor, una de les més grans de la Vall d'Aosta, situada a la vall La Thuile, a 3.486 metres d'altitud.

El balanç a l'hora de tancar aquesta edició se situava en cinc víctimes mortals i dues persones ferides, que van ser traslladades en helicòpter a l'hospital d'Aosta, i que tot just estaven essent avaluades i se'n desconeixia el seu estat de salut. Mentrestant, les tasques de recerca continuaven, amb unes condicions climàtiques bones però en la foscor de la nit, segons va explicar Trevisan. En tot cas, no es descartava que el balanç de víctimes o ferits pogués variar, va assenyalar.

El Socors Alpí va divulgar poc després de la topada la primera fotografia del lloc de l'accident, en què es podia apreciar la silueta d'un helicòpter completament destrossat sobre la neu.