Els Armilles Grogues van tornar a sortir ahir als carrers, en l'onzè dissabte de mobilitzacions, amb quatre marxes pel centre de la capital francesa, que demostren un elevat nivell de compromís dels seus activistes i simpatitzants tot just uns dies després de l'anunci que es presentaran a les eleccions europees del maig.

La primera concentració va començar a les deu del matí a la plaça de Charles de Gaulle-Étoile i va finalitzar a les cinc de la tarda a la plaça de la Bastilla. La segona manifestació va començar a l'esplanada municipal de Ville d'Ivry a dos quarts d'una i va culminar també a la Bastilla.

La tercera marxa va ser una expressió de solidaritat amb els Armilles Grogues des dels territoris d'ultramar, que va sortir del ministeri d'Ultramar a la una del migdia. La quarta va començar a la una al Cours de Vincennes i va acabar a la plaça de la Bastilla.

A més, ahir també hi havia convocades dues concentracions. Una, a la plaça de la República per retre homenatge a totes les víctimes des de l'inici de les mobilitzacions; i l'altra va ser l'anomenada Nit Groga amb Eric Drouet, un dels iniciadors del moviment i que recorda a la Nuit Debout o Nit Dempeus de la primavera del 2016 contra la reforma laboral.