El fèretre de Julen va ser traslladat ahir al tanatori del cementiri de la barriada malaguenya d'El Palo, on hi havia els pares del menor, després de l'autòpsia, que van fer cinc forenses a l'Institut de Medicina Legal

Familiars, amics i veïns dels pares de Julen van fer costat a José i Victoria, pares del petit, al tanatori, custodiat per policies.

Nombrosos missatges de suport i condol es van fer públics des que dissabte a la matinada es va trobar el cos sense vida del petit Julen i es va difondre la notícia. Màlaga capital va guardar un emotiu minut de silenci en senyal de condol i l'Ajuntament va declarar tres dies de dol oficial, ja que la família és resident al districte Màlaga-Est. Milers de missatges de solidaritat i afecte van inundar les xarxes socials. Als missatges de personatges del món del cinema, la música i la moda del nostre país, s'hi van afegir els condols dels reis Felip i Letícia.

A través del compte de la Casa Reial a Twitter, es va mostrar el seu suport a la família de Julen i el seu reconeixement a totes les persones que han participat en aquest rescat.