Les associacions del taxi demanaran a la Comunitat de Madrid que es fixi en normativa un recorregut mínim de 5 quilòmetres que han de fer els VTC per evitar competència «deslleial» contra el taxi, ja que no estan habilitats per a transport urbà perquè la seva llicència és interurbana. A més, en la proposta que es presentarà, el sector del taxi incidirà en la precontractació temporal per ser la fórmula que s'ajusta a l'activitat dels VTC i espera que la Comunitat de Madrid els convoqui per negociar.

Així ho va indicar el portaveu de la Federació Professional del Taxi de Madrid, José Miguel Fúnez, en la concentració que van fer ahir per segon dia seguit a la madrilenya Puerta del Sol, on va explicar que el sector donaria per resolt el conflicte amb un sistema com a Catalunya, amb un termini de 15 minuts fins a una hora.

Així, una multitudinària concentració de taxistes va tornar a omplir la Puerta del Sol per exigir una regulació dels VTC basada en la precontractació temporal, van mantenir la voluntat de seguir en vaga indefinida en cas de no obtenir solució i van exigir la dimissió del president de la Comunitat, Ángel Garrido.