Un home va matar presumptament una dona ahir al migdia en un pis al carrer Argentera de Reus i després es va precipitar al buit, per la qual cosa va ser evacuat a l'Hospital Joan XXIII amb diverses ferides, van informar a Europa Press fonts policials. L'home va acabar morint al mateix hospital on va ser ingressat i on en un primer moment havia estat detingut.

El Mossos d'Esquadra van confirmar que la mort de la dona es va produir de forma violenta però que mantenien totes les línies d'investigació oberta, i també havien de determinar quina relació hi havia entre la dona i l'home i el que va passar.

La policia va acudir a l'indret dels fets després de ser avisats que un home s'havia precipitat per un balcó al carrer Argentera. Com a conseqüència de la caiguda l'home va quedar en estat crític i després va morir a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, ha mort un cop hi ha arribat, segons fonts del centre.

Els agents que han arribat al lloc dels fets, al número 14 del carrer Argentera, van pujar fins al pis d'on havia caigut l'home, un cinquè. Allà van trobar el cos de la dona, que ara es confirma que ha mort de manera violenta.

De moment, els Mossos no descarten cap hipòtesi per explicar els fets, tampoc la violència masclista. Va ser cap a tres quarts de set de la tarda quan es va ordenar l'aixecament del cadàver del domicili on va ser trobat. La policia científica ha continuat amb la tasca de trobar indicis que puguin explicar el que va passar.