L'expresident de la Generalitat valenciana Francesc Camps va negar davant del jutge tots els fets que se li imputen en la peça 5 del cas Gürtel, que investiga si va ordenar contractar Orange Market per a l'edició de Fitur de l'any 2009, segons fonts jurídiques.

Encara més, va afirmar que no coneixia ni l'empresa Orange Market ni els detalls de les adjudicacions, i que per tant no era la persona que les ordenava, tampoc la de Fitur per la qual se l'investiga. Segons ell, tot just coneixia qui va ser responsable de la companyia, Álvaro Pérez Alonso, el Bigotes, tot i que en una conversa entre tots dos es dirigia a aquest com a «amiguet de l'ànima». Les fonts consultades van indicar que Camps va explicar que tenia una mínima relació amb Pérez Alonso i que sabia qui era perquè organitzava actes del partit. També va recalcar que va ser al seu casament perquè l'hi va demanar l'aleshores secretari general del PP valencià, Ricardo Costa.

Segons les citades fonts, Camps va respondre totes les preguntes del fiscal Anticorrupció, l'acusació popular i la seva defensa, en un interrogatori que va durar gairebé tres hores en què el jutge va haver de cridar l'atenció a l'investigat per la seva manera de contestar, especialment al representant del Ministeri Públic.