Un conductor de 51 anys va morir abans.d'ahir a la mantinada en bolcar dos camions frigorífics a causa del vent del temporal Helena. El sinistre va tenir lloc a l'A-33, a l'altura de la Font de la Figuera (València), segons el Centre de Gestió de Trànsit. El sinistre es va produir cap a les 5.30 del matí al quilòmetre 86 de l'autovia.

Un dels conductors va morir a l'acte i l'altre, de 40 anys, va tenir policontusions i va ser traslladat a una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent de l'Hospital de Xàtiva.

Arran del sinistre, la cabina d'un dels camions va quedar atrapada entre dos ponts, de manera que els Bombers van haver de fer servir una grua per aixecar-la i excarcerar els conductors.

Arran de l'accident, l'autovia va quedar tallada en ambdós sentits per poder fer les feines de rescat. Un dels sentits va quedar obert a les deu del matí (d'Alacant fins a València), mentre que el que va de Villena (Alacant) fins a la Font de la Figuera, amb desviament cap a Albacete, va ser obert més tard.

D'altra banda, el temporal també va provocar tres ferits en un accident de circulació a Mazaricos, a la Corunya. Per tot plegat, arran del temporal, la DGT ha aconsellat els conductors evitar desplaçaments.