Els Mossos d'Esquadra han localitzat dins del Canal de Seròs al seu pas per Lleida el vehicle de la dona de 39 anys de les Borges Blanques (Garrigues) desapareguda des de divendres a la nit. Segons han confirmat a l'ACN fonts pròximes al cas, dins del cotxe hi ha un cos sense vida i la policia catalana està verificant si la identitat del cadàver és la de la desapareguda.

La dona va sortir a sopar amb companyes de feina divendres a la nit i posteriorment van anar a una discoteca de la capital del Segrià. Va marxar amb el seu vehicle per tornar cap a casa. Els seus familiars van denunciar la seva desaparició dissabte perquè no sabien res d'ella.

Segons les primeres informacions, el senyal del mòbil de la dona va desaparèixer pocs minuts després de marxar, a uns 500 metres de la discoteca. Des de dissabte a la tarda, efectius dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat treballaven en la recerca de la dona. De fet, aquest diumenge s'han fet batudes amb la participació de veïns dels dos municipis.