Els Mossos d'Esquadra van localitzar ahir dins el canal de Seròs, al seu pas per Lleida, el cadàver i el vehicle de la dona de 34 anys de les Borges Blanques (les Garrigues) desapareguda des de divendres a la nit.

Tot apunta que el cos seria el de la professora d'un institut de la capital del Segrià, casada i amb dos fills, desapareguda la matinada de dissabte, ja que coincidiria amb la descripció física facilitada per la família, així com la roba que duia quan va desaparèixer. Caldrà esperar, però, fins que se li practiqui l'autòpsia, avui, per confirmar oficialment la identitat del cadàver. Hi ha previst que demà al matí es reprenguin els treballs per treure el vehicle de dins del canal.

Segons el relat que han reconstruït els Mossos, la dona va sortir a sopar amb companyes de feina divendres a la nit i, posteriorment, van anar a una discoteca de la capital del Segrià. Va marxar-ne amb el vehicle per tornar cap a casa. Els seus familiars van denunciar la seva desaparició dissabte perquè no en sabien res.

Pel que fa a les causes de l'accident, la primera hipòtesi amb què treballen els agents de la policia catalana és que Borràs va tenir un accident i l'aigua va arrossegar el cotxe un bon tros més avall del canal.

Segons les primeres informacions amb què treballava ahir la policia, el senyal del mòbil de la dona va desaparèixer pocs minuts després de marxar, a uns 500 metres de la discoteca. Des de dissabte a la tarda, efectius dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat treballaven en la recerca de la dona.

El dispositiu

La recerca va centrar-se en els camins que van des de la localitat de les Borges Blanques fins a Lleida, on van fer-se diverses batudes amb la participació de veïns dels dos municipis.

Els Bombers van fer una crida a la població i unes 200 persones van assistir al dispositiu de recerca d'ahir. Des del parc de Bombers de les Borges Blanques, els voluntaris es van anar distribuint a través de la zona de recerca. Es van dividir en grups d'entre tres i cinc persones i es va assignar una àrea a cada grup, des de camins i carreteres fins a camps.

En el dispositiu d'ahir també hi van treballar un helicòpter, efectius de seguretat ciutadana i dels ARRO dels Mossos d'Esquadra. Els Bombers hi van destinar un helicòpter i tres dotacions terrestres.