04 de febrer de 2019
04.02.2019
Regió7

La Fiscalia General qualifica les accions dels CDR com a «atemptat contra l'estat de dret»

Assegura que "entorpeixen" el funcionament del servei públic que es presta als jutjats

04.02.2019 | 13:52
La Fiscalia General qualifica les accions dels CDR com a «atemptat contra l'estat de dret»

La Fiscalia General de l'Estat ha condemnat les accions dels CDR a diversos jutjats catalans, que han aparegut novament aquest dilluns amb fems i escombraries a les seves portes. En un breu comunicat, assegura que són "atacs" que "atempten contra l'estat de dret" i que "entorpeixen el normal funcionament d'un servei públic". A través del seu Twitter, els CDR han informat d'accions a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, a Figueres, Olot, Vic, Vilafranca del Penedès, Sant Feliu de Guíxols, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Berga, Manresa, Girona, Mataró, Tortosa, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Santa Coloma de Farners, Granollers i Cervera.

En una de les fotografies que han difós per les xarxes socials es pot veure com encaputxats actuen a la Ciutat de la Justícia i col·loquen una pancarta on es pot llegir 'Justícia de merda'. A Cervera han fet una pintada on diu: 'La Justícia espanyola fa pudor de merda feixista'.

En una piulada, els CDR han apuntat que no es pot "normalitzar" la situació a les portes del judici. "Aviat començarà el judici farsa i la sentència ja està escrita. Volen empresonar tot un poble", han afegit els comitès, que asseguren que estan "fermes i mobilitzades" davant d'aquest "atemptat contra l'estat de dret".

Jutgesses i Jutges per a la Democràcia condemnen els atacs


Jutgesses i Jutges per a la Democràcia han condemnat els atacs a les seus judicials d'una multitud de partits judicials de Catalunya que en el dia d'avui han aparegut amb excrements, escombraries i pintades a les portes i façanes: Barcelona, Cervera, Ripoll, Sta. Coloma de Farners, Rubí, Cerdanyola, Tortosa, Mataró, Mollet del Vallés, Girona, Solsona, Manresa, Berga, Martorell, Gavà, Esplugues, Vic, Sant Feliu, Vilafranca, Olot, Figueres entre d'altres).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook